Ik wil mijn account verwijderen

Via de RouteYou App Via de website
  1. Tik op de  Profiel.png "Profiel"-knop
  2. Kies trash-01.png "Verwijder account"
  3. Bevestig dat je jouw account wil verwijderen
       Geef eventueel een reden op waarom je dat doet.
  4. Tik op "Bevestigen"
       Wil je de verwijdering annuleren, tik dan hier op "Herstellen" of sluit eenvoudigweg het venster

 

  Kan ik nog een nieuwe account aanmaken?

Dat kan zeker maar let op, je gegevens van je vorige account(s) zijn weg en kunnen we niet meer terug plaatsen.

  Kan ik routes van mijn oude account naar een nieuwe account laten overzetten?

Dat kan op voorwaarde dat het gedaan wordt vóór je oude account verwijderd wordt. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0