Wordt mijn gratis proefperiode automatisch verlengd?

De verlenging van je gratis proefmaand is afhankelijk van het tijdstip van activatie alsook het besturingssysteem.

Via welke weg activeerde jij je RouteYou-account? Klik de juiste optie aan:

RouteYou-app Website
Activatie tijdens registratie

Registreer jij je via de app dan kan je tijdens dat proces kiezen om de gratis proefmaand te activeren. Doe je dat, dan kan je vanaf dat moment meteen een maand lang genieten van alle RouteYou Plus-voordelen.

Aan het gebruik van deze RouteYou Plus-voordelen zijn geen verborgen kosten verbonden noch vragen we jou om betalingsgegevens in te geven. Ben je na een maand testen niet overtuigd van de bijkomende voordelen van een RouteYou Plus-abonnement en doe je niets, dan wordt je account zonder meer terug omgezet naar een RouteYou Free-account

Activatie bij upgraden

Doe je een upgrade via de app, dan wordt er gekeken of je de gratis proefmaand al eerder opgebruikt hebt of niet.

• Indien wel, dan wordt meteen een betaling geregistreerd via de gekozen betalingsoptie
  • Indien niet, dan wordt de eerste betaling pas de eerstvolgende maand ingeboekt via de gekozen betalingsoptie. Zo kan je alsnog een maand gratis gebruik maken van de RouteYou Plus-voordelen. Annuleer je tijdens deze periode je abonnement niet, dan gaat je gratis proefmaand automatisch over in een betalende RouteYou-account.