Een route verwijderen

Je kan enkel routes van jezelf verwijderen. Een route van jezelf wissen kan alleen via de website. In de app kun je eenvoudig doorlinken naar de website om je route te verwijderen. Volg onderstaande stappenplannen:

 

App Website
  1. Ga naar de routedetailpagina van de route die je wil verwijderen 
  2. Scrol tot helemaal onderaan de pagina. 
  3. Klik daar op de link 'delete_bin.png Verwijder route'. 
     
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 77 van 114