De RouteYou PWA gebruiken

De RouteYou PWA, is de mobiele website die zich als een app gedraagt. Je kan deze ook 'installeren' in de zin dat je een icoontje op het startscherm van je toestel zet.

De RouteYou PWA vind je niet in de App Store of Play Store maar kan/moet je direct installeren via de (mobiele) website.

1. Neem het toestel waarop je de RouteYou PWA wenst te installeren
  2. Klik op onderstaand icoon om de RouteYou PWA te installeren

Avatar PWA@2x.png