RouteYou Plus: productpagina

Wat is een RouteYou Plus en voor wie is ze bedoeld?

Met een RouteYou Plus-account heb je toegang tot een betere werkomgeving met meer mogelijkheden. De RouteYou Plus is gericht op individuele gebruikers die RouteYou regelmatig of intensiever gebruiken.

De RouteYou Plus voordelen

Naast alle basisfunctionaliteiten die je al hebt via een RouteYou Free-account, geniet je met een RouteYou Plus-account van heel wat extra's:

1. Advertentievrij gebruik van RouteYou
  2. 30% snellere surfervaring
  3. Toegang tot alle Google kaartlagen: Google maps, Google Satellite en Google Streetview
  4. Toegang tot de RouteYou heatmaps
  5. Referentieroutes oproepen in de RoutePlanner
  6. Eenvoudig de routes van anderen aanpassen:
  7. Toegang tot de POI-push: bezienswaardigheden snel en makkelijk bij je route plaatsen of verwijderen
  8. Een route opladen en een bestaande route overschrijven met behoud van een stabiel Route-Id
  9. Je route afdrukken op een topokaart
  10. Print een gids af van elke beschikbare route
  11. Offline navigatie met je smartphone via de mobiele website
  12. Offline navigatie met de RouteYou-app op je smartphone
  13. Gratis deelname aan alle RouteYou opleidingen

Prijsoverzicht RouteYou Plus

(Prijzen incl. BTW)

Jaarlijkse kost Set-up door RouteYou
RouteYou Plus €35,99 n.v.t.