Terugbetaling: ik wil mijn aankoop annuleren

HERROEPINGSRECHT:

Een aankoop annuleren kan binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.
Ben je de wettelijke 14 dagen bedenktijd voorbij, dan is een terugbetaling niet meer mogelijk.

RouteYou App Website

Heb je een aankoop via de app gedaan, dan is de procedure afhankelijk van je besturingssysteem.

Android - Google Play Store

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Vermeld bij je aanvraag je transactienummer van het Google Payment Center. We hebben dit nodig om je betaling terug te vinden en vervolgens de terugbetaling te kunnen uitvoeren.

Je kunt je transactienummer terugvinden in het Google Payments Center, onder de transactiegegevens. Het transactie-ID begint met “GPA”.

Het bedrag wordt terugbetaald via de betaalmethode die je hebt opgeslagen in je Google-account.

iOS - App Store

Neem contact op met de App Store als je je aankoop op iOS hebt gedaan.

De informatie hierover vind je op de Apple-website. De betaling wordt exclusief door Apple afgehandeld. Wij hebben geen toegang tot de transactie of de betaling.

TIP
We raden je aan om je aankopen steeds via de website te laten verlopen. Via die weg kunnen we de meest optimale dienstverlening garanderen.