Wil je een eigen route verwijderen of definitief wissen uit je account? Dat kan eenvoudig en snel. Je kunt jouw zelfgemaakte of opgenomen routes zowel rechtstreeks via de RouteYou-app als via de website verwijderen. Houd er wel rekening mee dat je uitsluitend routes van jezelf kunt wissen.
- Ga naar de routedetailpagina van de route die je wil verwijderen
- Scrol tot helemaal onderaan de pagina.
- Klik daar op de link
Verwijder route.
-
Wil je één specifieke route verwijderen?
- Ga naar de routedetailpagina van de route in kwestie.
- Klik onderaan de informatiekolom op de
Meer-knop.
- Kies voor
Bewerken en klik vervolgens helemaal onderaan de lijst op
Verwijderen.
-
Wil je meerdere routes in één keer verwijderen?
- Navigeer naar 'Mijn routes'.
- Gebruik de multiselect-functie om de gewenste routes aan te vinken en ze in één beweging te verwijderen.