Zelf een route plannen op smartphone

1. Gebruik de "Plan"-knop om zelf een route te plannen. Je komt dan op onderstaand scherm terecht.

2. Gebruik de groene knop "Ga naar website" om naar de routeplanner op onze mobiele website te gaan. De routeplanner biedt tal van opties aan om jouw ideale route uit te stippelen.

Ontdek hier alle mogelijkheden van de RouteYou-routeplanner.

Belangrijk bij het plannen van een route op smartphone

Je kan alle functionaliteiten van de routeplanner gebruiken op je smartphone. Hou er alleen rekening mee dat op een smartphone:

• het scherm kleiner is waardoor de kaart en de planmodule niet naast elkaar kunnen weergegeven worden.
      Onderaan in de witte balk kan je op toon-kaartp.png  "Toon kaart"  tikken om naar de kaart over te schakelen.
      Vanop de kaart kan je op een gelijkaardige manier via instellingen-knop.png terugkeren naar de planmodule.

• viapunten verplaatsen moeilijker is. Enerzijds omdat je scherm kleiner is en anderzijds omdat je vingertop minder nauwkeurig is dan een computercursor. We raden daarom aan om op smartphone
       te plannen met behulp van adressen
       een suggestielus door het systeem te laten uitstippelen op basis van jouw voorkeuren

Van zodra jouw route is opgeslagen, kan je ermee op pad. De route opent automatisch in de RouteYou App als je deze geïnstalleerd hebt staan.