Betalen en het beheer hiervan

Betalen

Je kan je upgrade betalen via de website of via de app. Hoe het betalingsproces verloopt, is afhankelijk van waar je upgrade.

TIP
We raden je aan om je aankopen steeds via de website te laten verlopen. Via die weg kunnen we de meest optimale dienstverlening garanderen.

Via de app Via de website
Android

Met de app kan je je upgrade betalen met het betaalmiddel gelinkt aan de Play Store. Je kan deze beheren in de Play Store - app.

1. Open de Play Store op je apparaat
  2. Tik op je rechtsbovenaan op je avatar en selecteer "Betalingen en abonnementen"
  3. Tip op "Abonnementen"
  4. Tik op "RouteYou"
  5. Hier kan je je abonnement beheren.
iOS

Met de app kan je je upgrade betalen met het betaalmiddel gelinkt aan de Apple ID. Eenmaal aangekocht kan je je betalingen beheren via de abonnement gelinkt aan je Apple ID.

1. Ga naar de instellingen van je iPhone
  2. Tik op "Apple ID, iCloud, Media en aankopen"
  3. Tik op "Abonnementen"
  4. Selecteer "RouteYou"
  5. Hier kan je controleren of je abonnement een automatische verlenging heeft of niet. Indien wel, dan kan je dit hier ook uitschakelen.

WEETJE
Via https://reportaproblem.apple.com/ vind je een gedetailleerd overzicht van je aankopen.