Betalen en het beheer

Betalen

Hoe het betalingsproces verloopt, is afhankelijk van waar je upgradet.

Via de app Via de website
Android

Met de app kan je je upgrade betalen met het betaalmiddel dat je koppelde aan de Play Store. Je kan deze beheren in de Play Store - app.

1. Open de Play Store op je apparaat
  2. Tik op je rechtsbovenaan op je avatar en selecteer "Betalingen en abonnementen"
  3. Tip op "Abonnementen"
  4. Tik op "RouteYou"
  5. Hier kan je je abonnement beheren.
iOS

Met de app kan je je upgrade betalen met het betaalmiddel gelinkt aan de Apple ID. Eenmaal aangekocht kan je je betalingen beheren via de abonnement gelinkt aan je Apple ID.

1. Ga naar de instellingen van je iPhone
  2. Tik op "Apple ID, iCloud, Media en aankopen"
  3. Tik op "Abonnementen"
  4. Selecteer "RouteYou"
  5. Hier kan je controleren of je abonnement een automatische verlenging heeft of niet. Indien wel, dan kan je dit hier ook uitschakelen.

WEETJE
Via https://reportaproblem.apple.com/ vind je een gedetailleerd overzicht van je aankopen.