Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Indien je jouw wachtwoord vergeten bent, kan je een nieuw wachtwoord aanvragen door de volgende stappen te doorlopen.

Via RouteYou App Via website

1. Kies "Aanmelden met je e-mail"
  2. Klik op het loginscherm, onder de "Aanmelden met RouteYou-account"-knop op de "Wachtwoord vergeten?"-link.
  3. Vul je e-mailadres in en klik op "Bevestigen"

OPGELET!
    gebruik het e-mailadres dat gelinkt is aan de RouteYou-account die je wenst te openen. Heb je meerdere RouteYou-accounts gelinkt aan verschillende e-mailadressen, zorg dan dat je hier het juiste e-maildres ingeeft.

4. Je krijgt een e-mail toegestuurd, volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.